Skype4B Online vs Microsoft Teams: Šta to znači za administratore?

Kudović Omar

Ostali podaci

SharePoint, Office 365 & Enterprise Social
300
Na našem
16:30 - 17:30
018

Opis predavanja

Ovo je predavanje u kojoj nećemo govoriti o digitalnoj transformaciji jer svi (uključujući floru i faunu) već znaju dosta o tome. Ovo je predavanje na kojem nećemo imati više od tri slajda za prikazivanje. Ovo je predavanje na kojem ćemo vidjeti što je novo u komunikacijama, kako danas cloud funkcionira i što se promijenilo? Kako postaviti Office365 danas kao primarno sredstvo tvrtke i kako postaviti komunikaciju na pravi način (unutar i van tvrtke)? PSTN Calling, PSTN Billing, PSTN Conferencing, Toll-Free, brojevi usluga, CCE v.2.0, Skype4B vNext. Na predavanju pričamo o konfiguriranju Skype4B Online na najbrži i najlakši način (uz pomoć konzole, tako da koristite S4B PowerShell). Posebno ćemo govoriti o paralelnim infrastrukturama koje imamo danas, kroz Skype4B Online i Microsoft Teams. Kako se postaviti u novom okruženju, te kako lagano uraditi transformaciju s Skype4B Online na Microsoft Teams. Također ćete imati priliku da vidite kako se konfiguriše Microsoft Teams, te kako postaviti klijenta da bude primarni alat za Audio Video Calling Conferencing. I sve to kroz demo prikaz iz realnog okruženja. 

​Kao i uvijek do sada, za aktivne učesnike, slijede nagrade.

Posjeduje iskustvo preko 15 godina, u kojem je većinu vremena proveo na instalacijama i integracijama Windows Server, Exchange Server, Skype4B i Office365 platformi. Posljednjih nekoliko godina aktivno radi na raznim projektima implementacije riješanja za Skype For Business / Exchange u poslovnom okruženju, s velikim fokusom na cloud riješenja (Office365 / Azure). Svoja iskustva predstavljao je na Microsoft Network, Microsoft Community Conference, Microsoft TechDays, KulenDayz, Microsoft Indeed Bulgaria, WinDays, ATD i Sinergija konferencijama. Također je aktivan član MS Community BiH i lider "NewOffice" user grupe. Od 2013. pet puta nagrađen od strane Microsoft s MVP titulom za Skype For Business / Office365. Vodi i uređuje blog o Lync Server / Skype For Business (http://kingdomoflync.wordpress.com) i pasionirani ljubitelj Hi Fi, vina, muzike i rockabilly kulture.

SYS Company d.o.o. Sarajevo

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.