Blockchain je za developere

Djurica Dario

Ostali podaci

Desktop Languages, Frameworks, Developer Tools, Game Develpment, UX, IoT, Azure PaaS
300
Na našem
10:45 - 11:45
046

Opis predavanja

Bitcoin nam je doneo globano najpopularniju kripto valutu ali I nesto jos znacajnije, blockchain. Na ovom predavanju videcemo sta je to blockchain, kada mozemo da ga koristimo I pre svega koje prilike I mogucnosti otvara za nas devlopere. Procicemo kroz primere upotrebe u finansiskom sektoru, energetici, distribuciji… Pogledati kako to Microsoft i Azure pomazu nama developerima pri implementaciji blockchain projekata. Na konkretnom primeru videcemo kako izgleda prakticna upotreba blockchain-a u fintech-u.

Dario Đurica je Solution Architect u kompaniji Levi9. Ima 15 godina iskustva u dizajnu i implementaciji softverskih rešenja baziranih na Microsoft platformi. Iskustvo je sticao na različitim projektima od čistih ETL projekta korišćenjem SSIS-a do enterprise rešenja na Azure platformi. Trenutno, primarni fokus mu je fintech i razvoju naprednih integrisanih bankarskih rešenja.

Levi9

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.