Integracija Dynamics 365 rešenja sa Office 365 alatima

Totović Marko

Ostali podaci

Dynamics
200
Na našem
12:00 - 13:00
001

Opis predavanja

Dynamics 365 i Office 365 alati kao što su npr. Sway, Forms, Flow ili Outlook, naizgled nemaju velike sličnosti, ali ipak nije tako. Iako su neki od Office 365 alata nepravedno zapostavljeni, oni ipak imaju jako dobre funkcionalnosti i mogu odlično funkcionisati simultano sa Dynamics 365 rešenjima. Kao što sam već naveo, svi oni se mogu povezivati međusobno, a njihovim povezivanjem dobijamo mogućnost da prezentovanje, prikupljanje informacija, povezivanje... bude jednostavnije uz znatno bolje korisničko iskustvo, brže i jednostavnije. Svaki od ovih alata pojedinačno olakšava svakodnevni rad, a ja ću vam pokazati kako da ih još bolje iskoristimo kada su integrisani sa poslovnim rešenjima.

Marko Totović je glavni urednik ERP Magazina od njegovog nastanka 2015. godine. U tom periodu je radio i na nekoliko Dynamics NAV i CRM projekata za inostrane naručioce. Od 2017. godine je angažovan u kompaniji Comtrade System Integration u timu zaduženom za implementacije Microsoft Dynamics 365 rešenja. Radom na pripremi i uređivanju ERP Magazina naučio je osnove različitih ERP rešenja koja se koriste u regionu, a u Comtrade-u je stekao prva iskustva u radu sa Microsoft CRM rešenjema. Od ove godine je počeo da objavljuje i tekstove vezane za Dynamics 365 i Office 365 rešenja kako na privatnom blogu, tako i na blogu kompanije.

ERP Magazine

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.