Microsoft Power BI Report Server - vaš izveštajni sustav on premises danas, spreman za cloud več sutra!

Talev Aleksandar

Ostali podaci

Data Platform & Business Intelligence
200
Na našem
09:30 - 10:30
046

Opis predavanja

Želite li lokalno rješenje za izvještavanje danas i fleksibilnost da se to rešenje sutra prebaci na cloud? 
Microsoft Power BI Report Server je lokalno rješenje koje možete koristiti na on premises okruženju danas, a imajući u predvid njegovo uključenje u Power BI Premium paketu ili u SQL Server Enterprise verziju sa uklučenim Software Assurance ugovorom , u svakom trenutku se možete prebaciti na Cloud platformi prema određenim uvjetima tako da na taj način dobijate integrirani BI sistem koji će raditi u heterogenoj okolini.
Na predavanju će biti prikazani mogučnosti istraživanja vaših podataka gdje god se nalazili - u oblaku ili u prostorijama uključujući velike izvore podataka kao što su Hadoop i Spark, vizualizacija tih podataka u zadivljućim izveštajnim formama sa potpunom interaktivnošću i mogučnosti publikovanja istih na Power BI Report Server.
Isto tako če biti prikazani mogučnosti spodeljivanja izvještaja za vašim korisnicima na webu, na cloudu i na Android i IOS mobilnim uređajima, mogučnosti kreiranja KPI i dashboard komponenti sve u cilju da se prezentira sveobuhvatnost Power BI Report Servera kao jednog od vodečih klijenta za BI tehnologije.

Aleksandar Talev is R&D Manager in Semos - Microsoft Gold Partner. He is professionally oriented to development of IT projects based on Microsoft technologies, primary Microsoft SQL Server as well as SharePoint Portal Server. He has been working with SQL Server 6.5 since 1996. As a Microsoft trainer he is holding a Microsoft Official Curriculum courses focused on SQL Server. One of the founders of SQL Server User Group (PASS) Macedonia and in his “free” time he is engaged in developing the SQL Server community in Macedonia. He is a regular presenter on all the Microsoft conferences and events in Macedonia. In 2005 Microsoft awarded him title for technical knowledge and engagement – SQL Server MVP.

Semos

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.