Hyper-V bez stresa

Mlinar Romeo

Ostali podaci

Windows Server, Networks, Cloud Platform and Modern Datacenter
300
Na našem
14:00 - 15:00
018

Opis predavanja

Hyper-V virtualizacijska platforma pruža nam ogromne virtulizacijske mogućnosti, osobito u novoj generaciji, od sigurnosti, stabilnosti, brzine, ali sve to je uzalud ako virtualizacijsku infrastrukturu ne podesimo pravilno! U predavanju ćemo objasniti na koji način izvući ono najbolje iz Hyper-V platforme kroz prave primjere iz prakse, te koje su najbolje prakse prilikom izgradnje virtualnog okruženja bez obzira radimo li to iznova ili imamo već neko postojeće rješenje. Dođite na predavanje i poslušajte kako bez stresa implementirati Hyper-V u svoju okolinu

Radi na mjestu direktora IT odjela u firmi HattrickSG. Računalnom tehnologijom bavi se proteklih 17 godina. Najveća strast vezana mu je uz Microsoftove proizvode i tehnologije poput System Center alata, automatizacije procesa i izgradnje IT sustava, te servisa Windows Servera, a najviše vremena posvećuje Hyper-V virtualizacijskoj platformi i svemu vezanom za virtualizaciju. Od 2012. godine nositelj je Microsoftove titule Most Valuable Professional (MVP) za Cloud and Datacenter Management [Hyper-V] kao i velikog broja Microsoftovih industrijskih certifikata vezanih za sistemsku administraciju. Redovni je predavač na regionalnim IT konferencijama, Microsoft IT Pro korisničkim grupama, a u posljednje vrijeme sve više i izvan regije. Također, voditelj je IT Pro i EDU IT Pro User grupa Zagreb. U slobodno vrijeme druži se s ljudima iz IT svijeta, stječe nova znanja i vrlo rado ih dijeli s ostalima, a u ostatku slobodnog vremena uživa sa svojom obitelji.

Hattrick SG ltd.

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.