Keep calm and secure Windows server

Stefanović Vladimir

Ostali podaci

Windows Server, Networks, Cloud Platform and Modern Datacenter
300
Na našem
15:15 - 16:15
016

Opis predavanja

U današnjem modernom IT svetu nema bezbednih. Napadači su sofisticiraniji i posvećeniji, a sam termin „persistent threat“ jednostavno mora postati neizostavni deo IT rečnika. Iz Microsoft-a i Windows Servera nam dolazi nekoliko „modela“ kojima se trebamo voditi ako želimo da obezbedimo infrastrukturu. Saznajte šta su LAPS, JEA, ESAE, ATA i ostali alati i principi koji nam mogu pomoći u borbi protiv modernih pirata.

Vladimir je MCT i sistem inženjer sa 10 iskustva u IT industriji. Tokom svoje karijere, radio je na svim nivoima IT administracije, počev od IT tehničara pa sve do sadašnje sistem inženjer pozicije. Poslednjih godina je zaposlen kao sistem inženjer / tech trainer u kompaniji SuperAdmins (www.superadmins.com) iz Beograda i njenom edukativnom centru Admin Training Center (www.atc.rs).

Vladimir je takođe i Leader IAMCT organizacije – Chapter Serbia, kao i učesnik raznih IT konferencija među kojima su NA MCT Summit 2018, (Bellevue, WA), Advanced Technology Days 13 (Zagreb, Croatia), WinDays18 (Poreč, Croatia), MCT Summit EMEA (Greece & Germany) ...

Superadmins

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.